LXIRelements

L'essència de la natura que et desperta els sentits


Oli hidratant mans LXIRelements

Les nostres  mans es veuen sovint exposades al fred, al vent  al sol o a l’ús de detergents que  en malmeten els components naturals de la dermis i la deixen resseca i aspra. La pell amb els anys va perdent elasticitat i per això és necessari protegir-la contra la deshidratació i nodrir-la diàriament per tal de mantenir-ne el seu aspecte natural, suau i sensual.

L’oli hidratant  mans LXIRelements és un producte per hidratar, suavitzar i reparar les mans, de fàcil absorció i una olor molt agradable .

Ingredients: base d’oli d’oliva de primera pressió en fred macerat amb hipèric i oli de romaní i bruc, mesclat amb oli de sèsam, avellana, nous i jojoba. Reforçat amb olis essencials de pi, romaní,ginebró, eucaliptus, clau, àmbar, gerani, bergamota, pau rosa, ylang ylang i petitgrain.

Presentació : envàs de 30mlDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

SOBRE MI

Isabel Costa, llicenciada en Química i aromaterapeuta. La meva recerca personal m’ha portat a indagar en les tradicions més ancestrals, per tal d’aprofundir en les misteris de la natura, l’essència de les aromes i els sentits. Degut a aquest interès, vaig fer una llarga estada a d’Amazones (Manaus- Brasil) en un viatge iniciàtic on vaig obtenir un “passaport verd ” que em va introduir en el fascinant mon de les plantes medicinals.  Seguidament la vida em va portar a aprendre i a experimentar sensitivament tot un conjunt de tècniques xamàniques que em permeten entendre l’alquímia  com a fruit d’una transformació personal i aflorament de capacitats naturals.

LXIR és el resultat d’aquest procés,  un trànsit d’aprenentatge i saber, en la recerca del benestar i l’harmonia de la natura és l’essència dels nostres productes terapèutics per a l’equilibri i benestar de la persona.

Butlletí

A %d bloguers els agrada això: