Oli hidratant mans LXIRelements

Les nostres  mans es veuen sovint exposades al fred, al vent  al sol o a l’ús de detergents que  en malmeten els components naturals de la dermis i la deixen resseca i aspra. La pell amb els anys va perdent elasticitat i per això és necessari protegir-la contra la deshidratació i nodrir-la diàriament per tal de mantenir-ne el seu aspecte natural, suau i sensual.

L’oli hidratant  mans LXIRelements és un producte per hidratar, suavitzar i reparar les mans, de fàcil absorció i una olor molt agradable .

Ingredients: base d’oli d’oliva de primera pressió en fred macerat amb hipèric i oli de romaní i bruc, mesclat amb oli de sèsam, avellana, nous i jojoba. Reforçat amb olis essencials de pi, romaní,ginebró, eucaliptus, clau, àmbar, gerani, bergamota, pau rosa, ylang ylang i petitgrain.

Presentació : envàs de 30ml

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s