LXIRelements

L'essència de la natura que et desperta els sentits


Tractament de peus

Diferenciem dos productes per tal d’adequar-nos al màxim a les necessitats de cada persona.

Per una banda l’oli reparador i hidratant dels peus que com el seu nom indica s’usa per preparar els peus per l’estiu, cicatritzant petites lesions degudes a caminades llargues, mal calçat. És de fàcil absorció gràcies  a oli de sèsam i eficaç pels fongs per l’acció de l’oli pur d’arbre del te conegut per les propietats bactericides i fungicides.

I l’oli que refresca i alleugereix els peus, indicat per aquelles persones que tenen sobreescalfament. L’eucaliptus, la menta , el pi combinats degudament amb alcanfor, pebre i ciprés aporten frescor, així com la camamilla que hi aporta un efecte calmant. És també eficaç contra la suor i fongs.

A nivell emocional faciliten la connexió amb la terra de manera que ens sentim més arrelats.

Ingredients: base d’oli d’oliva macerat amb romaní, oli d’ametlla, oli de sèsam, oli d’hipèric, ginesta i camamilla silvestres, oli de sàlvia.i fonoll. Reforç d’essències pures d’arbre de te, vetiver, aroeira, sàndal, àmbar, yling-ylang, pebre, menta, eucaliptus, pi, palma rosa, alfàbrega, camamilla…entre d’altres.Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

SOBRE MI

Isabel Costa, llicenciada en Química i aromaterapeuta. La meva recerca personal m’ha portat a indagar en les tradicions més ancestrals, per tal d’aprofundir en les misteris de la natura, l’essència de les aromes i els sentits. Degut a aquest interès, vaig fer una llarga estada a d’Amazones (Manaus- Brasil) en un viatge iniciàtic on vaig obtenir un “passaport verd ” que em va introduir en el fascinant mon de les plantes medicinals.  Seguidament la vida em va portar a aprendre i a experimentar sensitivament tot un conjunt de tècniques xamàniques que em permeten entendre l’alquímia  com a fruit d’una transformació personal i aflorament de capacitats naturals.

LXIR és el resultat d’aquest procés,  un trànsit d’aprenentatge i saber, en la recerca del benestar i l’harmonia de la natura és l’essència dels nostres productes terapèutics per a l’equilibri i benestar de la persona.

Butlletí

A %d bloguers els agrada això: