LXIRelements

L'essència de la natura que et desperta els sentits


Oli expectorant

expectorant (del llatí: expectorāre que significa ex, fora de, i pectusŏris que significa: pit)

L’oli expectorant LXIRelements ajuda a axpulsar les secrecions dels bronquis fora del pit i prmet respirar millor.

      Cal olorar-lo i aplicar al pit, coll i a tota la zona pulmonar tapada.


     Ingredients: oli de romaní, oli macerat amb camamilla, ginesta i hipèric, oli de lavanda i fonoll.Olis de    sèsam, copaíba i ametlles eco. Reforçat amb olis essencials de: menta piperita, menta vicks, ylang ylang i càmfora.Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

SOBRE MI

Isabel Costa, llicenciada en Química i aromaterapeuta. La meva recerca personal m’ha portat a indagar en les tradicions més ancestrals, per tal d’aprofundir en les misteris de la natura, l’essència de les aromes i els sentits. Degut a aquest interès, vaig fer una llarga estada a d’Amazones (Manaus- Brasil) en un viatge iniciàtic on vaig obtenir un “passaport verd ” que em va introduir en el fascinant mon de les plantes medicinals.  Seguidament la vida em va portar a aprendre i a experimentar sensitivament tot un conjunt de tècniques xamàniques que em permeten entendre l’alquímia  com a fruit d’una transformació personal i aflorament de capacitats naturals.

LXIR és el resultat d’aquest procés,  un trànsit d’aprenentatge i saber, en la recerca del benestar i l’harmonia de la natura és l’essència dels nostres productes terapèutics per a l’equilibri i benestar de la persona.

Butlletí

A %d bloguers els agrada això: