LXIRelements

L'essència de la natura que et desperta els sentits


Taller de plantes medicinals a l’escola Origens. LXIRelements

PERMACULTURA II ||

04-05-2013 Permacultura aplicada a la bioconstrucció

18-05-2013 Plantes medicinals

08-06-2013 Hort ecològic

Curs Complet (3 sessions de dissabte)

Plantes medicinals:

Plantes medicinals:

Teoria: Coneixements essencials de com elaborar un perfum totalment natural amb plantes del nostre entorn de manera alquímica. Estudiarem les maneres de com sentir i observar la natura.

Pràctica: Realitzarem un tomb per la natura sentint, observant i reconeixent plantes medicinals, terapèutiques i aromàtiques. Farem una recol·lecció de plantes escollides en el seu punt àlgid de vibració dels seus principis actius. El·laborarem un elixir alquímic i observarem com acabar-lo passats 40 dies mitjançant el filtrat, l’envasat i l’etiquetat correctament. Realitzarem un cultiu de plantes aromàtiques i medicinals.

Plantes medicinals (18 de maig de 2013 ):

Preu General : 95€ [ Promoció:75€]

Preu Estudiant: 55€

http://www.escolaorigens.comDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

SOBRE MI

Isabel Costa, llicenciada en Química i aromaterapeuta. La meva recerca personal m’ha portat a indagar en les tradicions més ancestrals, per tal d’aprofundir en les misteris de la natura, l’essència de les aromes i els sentits. Degut a aquest interès, vaig fer una llarga estada a d’Amazones (Manaus- Brasil) en un viatge iniciàtic on vaig obtenir un “passaport verd ” que em va introduir en el fascinant mon de les plantes medicinals.  Seguidament la vida em va portar a aprendre i a experimentar sensitivament tot un conjunt de tècniques xamàniques que em permeten entendre l’alquímia  com a fruit d’una transformació personal i aflorament de capacitats naturals.

LXIR és el resultat d’aquest procés,  un trànsit d’aprenentatge i saber, en la recerca del benestar i l’harmonia de la natura és l’essència dels nostres productes terapèutics per a l’equilibri i benestar de la persona.

Butlletí

A %d bloguers els agrada això: