LXIRelements

L'essència de la natura que et desperta els sentits


Salut amb les aromes

Aquest proper divendres 12 de Desembre ales 19:00h us convidem a ala botiga Bio’s Ecomercat a una xerrada totalment gratuïta per Isabel Costa. Es parlarà de l’harmonia de la natura com a essència de productes terapèutics per a la persona i s’experimentarà les sensacions que els elixirs Força del Bosc ofereixen,

Us esperem a Bio’s Ecomercat.

Adreça:  Rambla Xavier Cugat, 40 -17007 Girona. Telf.972 20 15 94 botiga@biospirit.esDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

SOBRE MI

Isabel Costa, llicenciada en Química i aromaterapeuta. La meva recerca personal m’ha portat a indagar en les tradicions més ancestrals, per tal d’aprofundir en les misteris de la natura, l’essència de les aromes i els sentits. Degut a aquest interès, vaig fer una llarga estada a d’Amazones (Manaus- Brasil) en un viatge iniciàtic on vaig obtenir un “passaport verd ” que em va introduir en el fascinant mon de les plantes medicinals.  Seguidament la vida em va portar a aprendre i a experimentar sensitivament tot un conjunt de tècniques xamàniques que em permeten entendre l’alquímia  com a fruit d’una transformació personal i aflorament de capacitats naturals.

LXIR és el resultat d’aquest procés,  un trànsit d’aprenentatge i saber, en la recerca del benestar i l’harmonia de la natura és l’essència dels nostres productes terapèutics per a l’equilibri i benestar de la persona.

Butlletí

A %d bloguers els agrada això: