Salut

LXIRelements t’ofereix un tractament sencer: teràpia d’aromes, treball energètic i perfum personalitzat. Gaudeix d’un temps dedicat només a tu que t’aportarà equilibri, obertura de xacres, neteja de bloquejos emocionals i càrregues, entendiment, benestar en general.

Hi ha moments en que ens sentim “saturats” aguantem  massa coses. Desde situacions dificils que no entenem i  ens creen malestar, emocions complicades de digerir,  falta de  força  o voluntat per fer allò que realment volem fer. Fes una “neteja” amb el tractament sencer de LXIR deixant enrera  allò que no  serveix per començar de nou amb força, serenitat i  energia positiva.

Tractaments

Tractament sencer: Teràpia d’aromes, treball energètic i perfum personalitzat.

Es tracta d’una teràpia de salut d’unes dues hores de durada per a cada persona individual on es treballa  allò que necessita i el que ha d’ eliminar per obtenir obertura de consciència, equilibri i benestar

   Teràpia d’aromes:   és la primera part del tractament, on la persona a través d’olorar unes barreges aromàtiques i aplicant una respiració interna fa una obertura de xacres. A través d’un treball xamànic es fa un desbloqueig energètic, i una neteja mental, emocional i física.

  • La neteja mental s’aplica a persones que tenen un mental negatiu, pessimisme, idees poc constructives, massa activitat al cap, problemes per dormir a la nit, obsessions…
  • La neteja emocional s’aplica a persones que necessiten superar bloquejos i gestionar les seves emocions, des de dols, separacions, tristeses acumulades, ràbia, injustícies…
  • La neteja física es per persones que necessiten reforçar la seva voluntat i activar-se, trobar la força i connexió amb la terra.

Treball energètic: es la segona part del tractament on la persona es relaxa i es troba a ella mateixa. Una vegada treta l’energia negativa, l’espai que aquesta ocupava s’omple de força i positivisme, de la pròpia i autèntica essència de la persona. Es fa en un ambient relaxant i acollidor,  a través de l’aire (olors que es passen), gotes d’aigua (elixirs florals) i l’element foc neteja a través del  fum del palo santo.

Perfum personalitzat: és la tercera i última part del tractament on a través de les essències utilitzades durant tot el treball i de noves s’elabora un perfum personalitzat. Aquest perfum actua interiorment, l’olor activa memòries i records i ajuda a mantenir l’estat de benestar i a continuar treballant a casa conscientment si s’escau.

Preu tractament sencer: 65€

Teràpia d’aromes sola: 35€

Tractament energètic sol: 35€

Perfum personalitzat sol: 35€

Interessats demanar hora a Isabel telf: 699 209 271

Avda. Diputacio, costat escales grans, 17853- Tortellà

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

L'essència de la natura que et desperta els sentits

A %d bloguers els agrada això: